Carreras i Candi 80, Barcelona

Tercer Premi Docent de l’Any de Catalunya

Tant se valen les dificultats o els anys…
Hi ha mestres extraordinaris que a tots ens fan millors

Per a ells, la Fundació Jordi Sierra i Fabra convoca el

III Premi Docent de l’Any

 

Sense focus ni aplaudiments, cada dia milers de mestres i professors fan el gran truc: el que desperta i fa créixer el nostre talent i ens converteix en persones millors.

Un any més us emplacem a dedicar-los el reconeixement que es mereixen participant al III Premi Docent de l’Any que promou la Fundació Jordi Sierra i Fabra, amb la col·laboració de Cruïlla.

Qui pot ser el docent de l’any?

Aquest reconeixement està a adreçat a qualsevol docent que, pels seus mèrits, hagi deixat empremta i s’hagi guanyat l’estima popular al seu centre o a la població on imparteix classe, actualment o en el passat.

Com hi podeu participar?

Si coneixeu un docent amb aquestes característiques proposeu una candidatura escrivint un correu a l’adreça comunicació@cruilla.cat amb l’assumpte “Per al III Premi Docent de l’Any”.

Només hi heu d’incoure una carta de presentació que expliqui per què creieu que aquesta persona hauria de ser docent de l’any.

Fins quan hi podeu participar?

Podeu proposar candidatures fins al dia 15 de gener del 2019.

Un jurat format per una persona representant de la Fundació Jordi Sierra i Fabra, una altra d’Editorial Cruïlla i un especialista en educació les valorarà i determinarà la persona guanyadora.

Premis

El nom del guanyador o guanyadora es donarà a conèixer el mes d’abril del 2019. En honor seu es celebrarà un acte públic d’agraïment i reconeixement a la persona i la seva trajectòria organitzat per la Fundació Jordi Sierra i Fabra en què hi podran assistir els promotors de la candidatura i tots aquells que li vulguin retre homenatge. Durant l’acte se li lliurarà una distinció acreditativa del premi.

A més, l’últim centre en el qual el guanyador imparteixi classes, o n’hagi impartit en el passat, s’emportarà un exemplar de cadascun dels llibres de Jordi Sierra i Fabra del catàleg de Cruïlla i un lot de llibres de Cruïlla o SM per un valor de 300€ per a la biblioteca escolar.

 

Descarrega les bases AQUÍ